X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów co oznacza linia ciagla a przerywana ,ktora wyznacza owu
Odpowiedz

co oznacza linia ciagla a przerywana ,ktora wyznacza owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ostatnich dwoch cyklach mialam linie przerywana a w tym ciagla ,ta ktora wyznacza owu ,co to oznacza ,jestem tu jeszcze nie dosc dlugo i nie znam wszystkich oznaczen z gory dzieki

<3
  • Asta Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zapisując się na stronę i rozpoczynając z niej korzystanie zapoznałaś się z informacjami zawartymi w bazie wiedzy - pytania i odpowiedzi? Nie trzeba być tutaj roku/dwóch by rozeznać się co to oznacza - wystarczy krótka chwila.

Linia przerywana - OF podejrzewa wystąpienie owulacji we wskazanym terminie, ale nie wszystkie objawy ja potwierdzają, bądź później pojawiają się objawy poddające w wątpliwość wyznaczony termin. Linia przerywana będzie zaznaczona również wówczas, gdy obserwację prowadzi się na podstawie samej temperatury.

Linia ciągła - OF jest pewien wskazanej daty owulacji.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje.

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ