Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Co się dzieje? POMOCY!
Odpowiedz

Co się dzieje? POMOCY!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martynaz Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem miałam lekkie plamienie - śluz z różową krwią, dzisiaj była lekko brązowa. Teraz śluz jest normalny - bezbarwny. Mój wykres : https://ovufriend.pl/graph/7864cd6d3299ec3d1e1e22c0304fd628
    Już się wczoraj wystraszyłam, że dostałam okres 22 dnia cyklu - cykl trwa zazwyczaj 30 dni...

Martyna
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie, ze to moze byc implantacja :) i stawialabym na owulacje w 16dc, czyli bylby juz 7dc- idealny czas na implantacje :)

respondeca lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Martynaz Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tymi moimi temperaturami jest wszystko dobrze?

Martyna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ