X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów co się dzieje z tym cyklem?
Odpowiedz

co się dzieje z tym cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Mój aktualny cykl kompletnie świruje.Mam dopiero 22 dzień a od 6 dni mam plamienia,które raczej zakwalifikowałabym pod lekkie krwawienie,ale wtedy ovu zacznie nowy cykl.Myśle,że okres to nie ma,ponieważ zawsze bolą mnie piersi,brzuch i poprostu okres u mnie inaczej wygląda jest dużo skrzepów.Patrzą jednak z drugiej strony temperatura nisko spadła.Podobne plamienia miałam 2 cykle temu,trwały 2 tygodnie,ale temp była wysoka,aż do dnia gdy spadła temp i wiedziałam,że plamienie zamieniło się w okres.Do ginekologa udaje się w sierpniu,a te plamienia mnie stresują,co to może być?i czy okres mógł się już pojawić? ed0561ace20f780d76d9bcf8f61c7ae4.png

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ