Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów co się dzieje z tym cyklem?
Odpowiedz

co się dzieje z tym cyklem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Mój aktualny cykl kompletnie świruje.Mam dopiero 22 dzień a od 6 dni mam plamienia,które raczej zakwalifikowałabym pod lekkie krwawienie,ale wtedy ovu zacznie nowy cykl.Myśle,że okres to nie ma,ponieważ zawsze bolą mnie piersi,brzuch i poprostu okres u mnie inaczej wygląda jest dużo skrzepów.Patrzą jednak z drugiej strony temperatura nisko spadła.Podobne plamienia miałam 2 cykle temu,trwały 2 tygodnie,ale temp była wysoka,aż do dnia gdy spadła temp i wiedziałam,że plamienie zamieniło się w okres.Do ginekologa udaje się w sierpniu,a te plamienia mnie stresują,co to może być?i czy okres mógł się już pojawić? ed0561ace20f780d76d9bcf8f61c7ae4.png

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ