Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów CO TO ZA ŚLUZ??nie rozumiem!!!!
Odpowiedz

CO TO ZA ŚLUZ??nie rozumiem!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Jestem początkującą w analizie i obserwacji własnego ciala :)
    24 stycznia rozpoczął mi się okres...
    Temperatura cały czas spada...
    W środę koniec okresu i suchość.
    Dziś zauważyłam bardzo rozciągliwy i kremowo-biały śluz...
    Ale tak rozciągliwy że aż "sam wisi" jak jestem w toalecie...
    co to oznacza?
    coś nie pasuje? czy to owulacja?
    Moje cykle srednio trwają ok 35 dni...

• Unlike Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co ten straszny tytuł? Czytam jedno zdanie tytułu i już mam nieprzyjemną myśl: "oho jakaś rozhisteryzowana".
    Biały i rozciągliwy jest przed owulką, pod wpływem estrogenów. Potem przejdzie w białko kurzego jaja.

weronika86 lubi tę wiadomość

48f411ed51.png
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem że jest ptzed.. ale dopiero co skończyłam okres i już taki śluz...? nie powinno być troche sucho.. od razu śluz?
    Nie jestem rozhisteryzowana :) chciałam tylko być zauważona :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelmaja wrote:
    wiem że jest ptzed.. ale dopiero co skończyłam okres i już taki śluz...? nie powinno być troche sucho.. od razu śluz?
    Nie jestem rozhisteryzowana :) chciałam tylko być zauważona :)
    nie widac twojego wykresu...w ktorym dniu cyklu jeste? ja mam taki wlasnie do dwoch dni po miesiaczce i ok 2 dni przed sama miesiaczka...tak jak napisala unlike- dzieje sie to za sprawka estrogenow :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ