X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaK Debiutantka

Wysłany: 13 kwietnia 2021, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prośba o pomoc w interpretacji cyklu. Po usunięciu informacji o śluzie kreska możliwej owulacji zniknęła. Usunęłam bo nie umiem ocenić go prawidłowo wydaje mi się. Jest jednego dnia mam rozciągliwy a drugiego lepki i tak na zmianę to chyba nie umiem.
    5600d8d98ad094c556be66c29b5d2427.png

• Olga456 Nowa

Wysłany: 8 maja 2021, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, bardzo proszę was o pomoc, ostatnio okres spóźnił mi się 6 dni po czym był bardzo skąpy, jeden dzień mocne krwawienie a później 2 tylko plamienia z krwią. Zrobiłam dwa testy jeden 2 dni po terminie miesiączki a drugi 12 dni po, czyli po tym ,,okresie,, ona negatywne. Otóż cały ten cykl badam szyjkę, w połowie cyklu była miękksza niż zawsze a śluz ciągnący, więc podejrzewam, że była to owulacja. Przyjmuje również luteinę na wyregulowanie okresu i dziś jest dzień kolejnej miesiączki. Wczoraj szyjka średnio wysoko i twarda, czuć zagłębienie na opuszek palca. Miałyście kiedyś taką szyjkę tuż przed okresem czy zawsze była nisko? Bo w tym cyklu zawsze albo byla wysoko albo średnio wysoko jeden dzień tylko ,, spadła,, na sam dół.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ