X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cykle 26-32

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy wam się udało zajść ,w którym dniu przy takich cyklach

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • Okrąglinek Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam:-) rowniez mam takie cykle w jednym miesiacu 25 dc dostaje miesiaczke a w innym 30 dc akurat dzis jest 31 dc ale na pewno miesiaczke dostane bo bola mnie piersi glowa i brzuch jak na miesiaczke

• Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja przy pierwszym dziecku przy takich cyklach 26-31 zaszłam w 2 cyklu... teraz juz trzeci i nic.

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ