X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cykle 26-32

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy wam się udało zajść ,w którym dniu przy takich cyklach

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • Okrąglinek Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam:-) rowniez mam takie cykle w jednym miesiacu 25 dc dostaje miesiaczke a w innym 30 dc akurat dzis jest 31 dc ale na pewno miesiaczke dostane bo bola mnie piersi glowa i brzuch jak na miesiaczke

• Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja przy pierwszym dziecku przy takich cyklach 26-31 zaszłam w 2 cyklu... teraz juz trzeci i nic.

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ