WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Cykle 26-32

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy wam się udało zajść ,w którym dniu przy takich cyklach

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • Okrąglinek Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam:-) rowniez mam takie cykle w jednym miesiacu 25 dc dostaje miesiaczke a w innym 30 dc akurat dzis jest 31 dc ale na pewno miesiaczke dostane bo bola mnie piersi glowa i brzuch jak na miesiaczke

• Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja przy pierwszym dziecku przy takich cyklach 26-31 zaszłam w 2 cyklu... teraz juz trzeci i nic.

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ