Cykle 27 i 32 dniowe- na zmianę
-
Cześć Dziewczyny,
Mam problem z długością cyklu. Tzn. w jednym miesiącu cykl 27 dniowy, w następnym 32. Czy to normalne? Do tego doszły skąpe, ale długie miesiączki. Do ginekologa idę dopiero 23.11, zastanawiam się czy warto wykonać jakieś badania żeby już z czymś pójść... -
Ja naturalnie miałam cykle również na zmianę. Raz 35 raz 39 dni i zależało to od tego na którym jajniku był akurat pęcherzyk. Najwidoczniej jeden jajnik działa lepiej niż drugi. Powinnaś zbadać podstawowe hormony tsh, fsh, lh, estradiol i prolaktyna w 3 dniu cyklu oraz progesteron 7 dni po owulacji.
Edit: dopiero zauważyłam, że mój telefon pozmieniał mi słowa na jakieś kwiatki;P złośliwość rzeczy martwych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 07:26
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
e_mii wrote:Cześć Dziewczyny,
Mam problem z długością cyklu. Tzn. w jednym miesiącu cykl 27 dniowy, w następnym 32. Czy to normalne? Do tego doszły skąpe, ale długie miesiączki. Do ginekologa idę dopiero 23.11, zastanawiam się czy warto wykonać jakieś badania żeby już z czymś pójść...
Ja tak mam odkad pamietam. Na usg jeden jajnik mam mniejszy i pewnie stad roznice. Jest to calkowicie normalne.
-