SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Cześć dziewczyny :)
Odpowiedz

Cześć dziewczyny :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrówa Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem nowa.. 6 lat temu urodziłam Franusia i przyszła pora na kolejne bobo :)
    mam pytanie dotyczące testów owulacyjnych...mianowicie mi wyszedł pozytywny w poniedziałek i w czwartek jak to interpretować? kochaliśmy się w niedziele bo miałam sluz plodny a potem we wtorek. może tak być ze dwa dni pod rząd wyszedł pozytywny? potem już negatywne.

pierwsza ciąża w 2009 roku ... urodził się Franuś :*
    teraz czekamy na córeczkę :) :*
    31159dffca.png
  • magda.g85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miewam sytuacje pozytywnych testów owulacyjnych w kilku dniach z rzędu :)

zem3i09k945lhtw9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ