X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Cześć dziewczyny :)
Odpowiedz

Cześć dziewczyny :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrówa Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem nowa.. 6 lat temu urodziłam Franusia i przyszła pora na kolejne bobo :)
    mam pytanie dotyczące testów owulacyjnych...mianowicie mi wyszedł pozytywny w poniedziałek i w czwartek jak to interpretować? kochaliśmy się w niedziele bo miałam sluz plodny a potem we wtorek. może tak być ze dwa dni pod rząd wyszedł pozytywny? potem już negatywne.

pierwsza ciąża w 2009 roku ... urodził się Franuś :*
    teraz czekamy na córeczkę :) :*
    31159dffca.png
  • magda.g85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miewam sytuacje pozytywnych testów owulacyjnych w kilku dniach z rzędu :)

zem3i09k945lhtw9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ