Czuję tylko prawy jajnik ??
-
Od 4 cykli dokładnie się obserwuję i zauważyłam, że przed owulacją i po owulacji czuję kłucia prawego jajnika, i nic by nie było w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że zawsze jest to prawy-lewego nigdy nie czuję...ktoś tak ma? I czy to jest normalne?Dawidek czeka na rodzeństwo...
-
Wiesz powiem ci że ja mam cos podobnego, na powiedzmy 12 cykli tylko w jednym ,góra w dwóch czułam kłucie lewego jajnika.Nawet jak mialam z lewego owulkę to i tak bardziej mnie prawy bolał.A przed okresem to już zawsze tylko mnie prawy boli,mój lekarz twierdzi że to nic niepokojącego więc już nie zwracam na to uwagi:) może taka nasza uroda
-
nick nieaktualny
-
Wiesz - może być tak, że masz owu tylko z jednego. U mnie 3 mies szło z prawego i nic. Piłam inofolic, który wg mnie pobudził lewy jajnik, owulka i pach. Chyba coś było nie tak z prawym? Jakieś zrosty może? Tak mi się wydaje.
A kurka długo się staracie? Może pomyśl o monitoringu, żeby to spr? Może hsg jak idzie owu z jednego a się nie udaje? -
Mnie w 90% boli tylko prawy jajnik. Ginekolog mowil, ze czasem bol z lewego promieniuje, czasem mamy owulacje tylko z jednego jajnika i to tez jest normalne jesli cykle sa prawidlowe. Rozne opinje slyszalam, ale jest wiele zdrowych kobiet, mtore zachodza w ciaze bez problemu a bol maja tylko z jednego jajnika
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-