X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Czy isc do lekarza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 19 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy, juz sama nie wiem :( Dzis 39 dzień cyklu a okresu nie widać, nie mam żadnych objawów ciązowych, wczoraj po południu robiłam test, negatywny. Miałam dużo stresu w ttym miesiącu, w dodatku chorowałam na grypę. Niżej przedstawiam mój wykres. Podobno jeśli okres długo się spóźnia to należy iść do lekarza żeby sztucznie wywołać miesiączkę, czy coś w tym stylu. Martwię się również że mogę mieć jakieś zmian hormonalne, nie miałam ani skoku temp, ani śluzu płodnego (tylko w dni które piłam syrop rozrzedzający wydzielinę kiedy byłam chora), iść do ginekologa z tym?
    6211bb4cf887014b8897a4545aa248b5.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 12:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój cykl w czasie przeziębienia trwał 51 dni i jak w końcu umówiłam się na wizytę do lekarza to ta @ przyszła sama. Radziłabym Ci poczekać jeszcze z 4 dni i się uspokoić a jak nic to nie da to wizyta.

• Bikini31 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj sobie spokojnie :) miewam również długie cykle i takie po 52 dni bez okresu i objawów ciąży...
    kiedyś gin mi mówił, żebym brała luteine na wywołanie jak mija 45 dzień i nic, azazwyczaj już po 2 tabletkach okres się pojawiał.

05.2013 rok pierwsze poronienie :(
    10.2015 HSG, jajniki drożne
    02.2016 rok ciąża biochemiczna
    I IUI 28.09.2016 :(
    II IUI 31.10.2016 :(
    starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
    dalej czekamy...
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj. Cykle bezowulacyjne zwykle są długie, u mnie zdarzają się i po 46 dni, a na wywoływanie dostaje dopiero jak przekroczę 50.

48f411ed51.png
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 19 marca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za uspokojenie :)uzbrajam sie w cierpliwosc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 17:18

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ