X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy jest jeszcze szansa? beta
Odpowiedz

Czy jest jeszcze szansa? beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EveB Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2020, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Czy jeśli dzisiaj (25 dc) beta hCG wyszła negatywna (<0,5), przy ok. 28 dniowych cyklach (termin @ 14.08) jest jeszcze jakaś szansa na ciąże?

Miała któraś z Was taką sytuację, że później w kolejnych dniach beta jednak się pojawiła?

yuudcsqv7xkfmp76.png
    relgvcqgesxgqtm6.png
    5 Cykl starań
    8dpo - II
    5t5d - 3,6 mm szkraba i bijące <3
  • Kasia_Tre Ekspertka

Wysłany: 11 sierpnia 2020, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zalezy kiedy mialas owulacje i hipotetyczna implantacje. Mierzysz temperature?

EveB lubi tę wiadomość

Starania o pierwsza dzidzie

5 cs po przerwie (8 ogolem, w tym jedna ciaza stracona) - udalo sie 🥰
    7.12.2020 ⏸️
    16dpo beta 1105
    18dpo beta 2926, przyrost 164.8%
    20dpo beta 6393, przyrost 118.5%
    30.12.2020 👣💓
    01.02.2021 💓 5.44cm🥰

👼🏼 06.06.2018 -10tc (8tc) :(

👩🏼34 lata
    🧔🏼37 lat
    🏠🇨🇦

nzjdflw1of0frln6.png
  • EveB Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2020, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mam doświadczenia w tym. Poza tym to pierwszy cykl po odstawieniu anty...🙂

yuudcsqv7xkfmp76.png
    relgvcqgesxgqtm6.png
    5 Cykl starań
    8dpo - II
    5t5d - 3,6 mm szkraba i bijące <3
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak napisała Kasia,zależy ile jesteś po owulacji,a jeśli nie wiesz to poczekaj do terminu @.Jeśli @ się spóźni to wtedy beta.
    Reasumując,jeszcze nic straconego.Mi kiedyś ginekolog powiedziała,że jeśli nie chcę dziecka to żeby uważać po odstawieniu tabletek,bo hormony zaczynają działać ze zdwojoną siłą.Powodzenia👍

• Zuzzka Znajoma

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też to słyszałam od koleżanek ich ginekolodzy podobnie mówili, więc coś w tym jest :)

Zuzzka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ