X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy mam jeszcze szanse?
Odpowiedz

Czy mam jeszcze szanse?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Możecie mi pomóc z moim wykresem? Zastanawiam się czy robić sobie jeszcze cień nadziei. Niby temperatura spada, ale... zawsze przed okresem następował gwałtowny spadek a teraz... bardzo delikatny + nie mam żadnych tradycyjnych objawów małpowych... No i to 12 dpo, a moja faza lutealna zawsze trwała 10 dni...
    Pomożecie?

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • Izaczek Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronek nadzieję trzeba mieć zawsze, widzę że @ nie ma, to dobrze, jak do jutra nie przyjdzie to zatestuj. Powodzenia :)

Izaczek
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cofam pytanie - małpa przyszła...

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ