Czy możliwa Owulacja 30 dc, gdzie wtedy powinnam już dostać okres
-
Hej piszę bo może któraś z was też tak miała, a mianowicie :
Praktycznie od początku cyklu robię testy owu dzień w dzień i mierzę temperaturę i testy cały czas negatywne aż do 30 dnia cyklu w którym wyszły pozytywne testy owu i przy tym bardzo dużo rozciągliwego śluzu jakby faktycznie była ta owu. Jeśli chodzi o temperaturę to od początku niska i nie było przez cały cykl jakiegoś skoku ani nie przekroczyła 36,6. Nie wiem czy możliwe żeby aż tak mi się owulacja przesunęła czy wyszła pozytywna bo planowo za 2 dni mam mieć okres ( cykl mam z reguły 32 dni) czy faktycznie aż tak się przesunęła i okres dopiero pojawi się za 12-14dni. Miała któraś tak? Co o tym myślicie
Wysyłam link do mojego wykresu dodatkowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia, 08:47
-
Hej, ogólnie owulacja jest możliwa w 30 dc. Ja w obecnym cyklu miałam ok. 27 dc, potwierdzona ciążą... Z tym, że ja mam niezbyt regularne cykle, a w poprzednim miałam cb, co dodało cegiełkę do rozregulowania hormonów.
Twoje temperatury zastanawiają, ale myślę, że za parę dni się wyklaruje, czy faktycznie owulacja mogła mieć miesjce czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 09:15
-
Onaa97 wrote:Hej piszę bo może któraś z was też tak miała, a mianowicie :
Praktycznie od początku cyklu robię testy owu dzień w dzień i mierzę temperaturę i testy cały czas negatywne aż do 30 dnia cyklu w którym wyszły pozytywne testy owu i przy tym bardzo dużo rozciągliwego śluzu jakby faktycznie była ta owu. Jeśli chodzi o temperaturę to od początku niska i nie było przez cały cykl jakiegoś skoku ani nie przekroczyła 36,6. Nie wiem czy możliwe żeby aż tak mi się owulacja przesunęła czy wyszła pozytywna bo planowo za 2 dni mam mieć okres ( cykl mam z reguły 32 dni) czy faktycznie aż tak się przesunęła i okres dopiero pojawi się za 12-14dni. Miała któraś tak? Co o tym myślicie
Wysyłam link do mojego wykresu dodatkowo
-