czy to nie dziwne?
-
Mi ovu wyznaczylo dni plodne zaraz po zakonczeniu. @ tylko dlatego ze mialam sluz wodnisty moze i ty zaznaczylas dodatkowa ceche condisci ?
-
izabelka04 wrote:Ania_84 mi też tak wyznaczył...ale ja korzystam nie znamy dnia ani godziny
Ja w tym cyklu całkiem zwariowałam.. temp się utrzymuje, a jeśli ovu było w 15 dc to nie ma szans... w ogole w tym miesiącu nawet testy owu mi nie wychodziły dwa razy tylko wyszły prawie pozytywne.. i co najlepsze w 6 dc i w 13 dc.. reszta albo ledwo widoczne albo w ogóle póki co czekam na panne małpiszonke i odwieszamy starania -
A mi Ovu skrócił cykl do 26 dni i wyznaczył prawdopodobną owulację na 12 dc. Testy owulacyjne pokazały co innego i teraz całkiem już zgłupiałam. A że w tym miesiącu serduszkowaliśmy tylko raz bo mój S. przechodził poważne przeziębienie, więc chyba nic z tego nie wyjdzie. No chyba że jednak testy miały rację i owulacja była później. Ech jakie to wszystko skomplikowane.
-
Ja co do owulacji to sie nawet nie wypowiadam.. takie to wszystko pogmatwane. Tempka rzadko kiedy w ogole pokazuje owulacje. A w sumie od 3 dni powinnam ja miec. Piersi bola na potege (nie wiem czemu ale zawsze od polowy cyklu tak mam). No cos jest ewidentnie nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 15:15
Nie wymagaj. -
Owulacja zawsze mogła wystąpić wcześniej lub później, niż to wychodzi z obserwacji. Ale jeśli chodzi ci o to, czy mogła być w 10 dc - kiedy szyjka była WMO, to nie wydaje mi się. Najwcześniej owu mogła być 12-13 dc, a najprawdopodobniej była 14-15 dc.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Dzieki MDF Chodzi mi o to że lecimy obydwoje na lekach w tym miesiącu i dlatego odłożyliśmy starania zaraz po decyzji lekarza żeby wziąśc antybiotyki
-