Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Czy uda się??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek_122 Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę pomóżcie w interpretacji wykresu czy już sie cos dzieje pozytywnego czy jeszcze za wcześnie :(żeby ocenić

https://ovufriend.pl/graph/0fdc7b1396c5cb875fdfb06c686b1ff4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 18:04

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę,że jeszcze za wcześnie,ale owulacja była serduszkowanie w terminie temperatura rośnie też więc pozostaje czekać i być dobrej myśli :)

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Nadzieja91 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie, jest jeszcze nadzieja na maluszka?
    To mój cykl.

bdbb47be9781cab4f9825d4557ed821e.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ