X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy zagnieżdżenie występuje przed czy po spadku temp.?
Odpowiedz

czy zagnieżdżenie występuje przed czy po spadku temp.?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gosska Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam czy ten tajemniczy dołek implantacyjny jest wynikiem ...czy zapowiada zbliżającą sie implantacje (może organizm szykuje sie na nieodrzucenie wszczepiajacego sie kropka... a może jednak obniżenie tempki jest juz odpowiedzią oranizmu) ZNAK ZAPYTANIA :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 12:45

mini-graphics-aliens-and-space-872204.gif
  • lobelia Koleżanka

Wysłany: 24 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi spadła temp.mam nadzieje że to implantacja bo okropnie boli mnie prawa strona macicy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ciekawe pytanie, u mnie po spadku dzis troszke skoczylo, i brzuch juz jak na @ boli, co ciekawsze bo mnie w trakcie @ nie boli.

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam, że spadek tempki jest wynikiem implantacji. Spada ona wtedy gdy następuje zagnieżdżenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 16:46

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ze swojej obserwacji w cyklu, w którym zaszalam.
    Miałam mrowienie w podbuszu, tak jakby coś mi sie wgryzało w macicię dokladnie w dniu najniżej temperatuey fazy lulealnej. U mnie nie był to nagły spadek temp tylko kilka dni pod rząd, aż pod kreskę poziomą i potem tez kilka dni rosła.
    Dodam, że temperatura nie zasugerowała mi mrowienia, bo po wyznaczeniu przez system owulacji, mąż mi spisywał temeratury i naniosłam je dopiero w dniu spodziewanej miesiączki.

syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pytanko... Jestem 6 dni przed @. Mam 29 dniowe cykle. Przedwczoraj temP. 36.8 wczoraj 36.6 dziś 37.2 (rano) przed chwilą była 37.00 czy to coś może oznaczać?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ