Długi brak miesiaczki
-
nick nieaktualny
-
Euthyrox sam w sobie nie wydłuża cyklu, a wręcz przeciwnie, obniża tsh i może się wręcz przyczynić do wyregulowania jeśli wcześniej były problemy. Z jakiego powodu bierzesz euthyrox ? Problemy z tarczyca często są powiązane z wysokim poziomem prolaktyny, co z kolei blokuje owulacje i wydłuża cykle (u osób z bardzo wysoka prolaktyna cykle 50+ dni nie są rzadkością). Musisz udać się do ginekologa który na pewno zleci badania hormonalne. Nie stresuj się, jeśli nic nie boli, nie plamisz itd to pewnie sprawka hormonów a te łatwo wyregulować
-
Nowa653 wrote:Hej dziewczyny mam nie regularny cykl bardzo często ale teraz to już 21 dni się spóźnia robiłam test pokazuje 1 kreskę więc raczej nie to biorę tabletki euthyrox 25 czy to może mieć powód pomocy bo nie wiem co robić 😞
ja biore euthyrox na obniżenie tsh i nie mam problemów z regularnoscia cyklu"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lili93 wrote:Hej u mnie dziś 43dc A zawsze ok 35. Pierwszy taki cykl od bardzo dawna 1 stycznia test negatywny. Czekam dalej...
Co dziwne odkąd urodziłam w 2018 roku okres miałam jak w zegarku. Teraz 1 cs i taka obsuwa -