X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Długi i nieregularny cykl a wykres
Odpowiedz

Długi i nieregularny cykl a wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dziewczyny. Już kilka dobrych miesięcy staramy się o dzidziusia i nic. Wcześniej nie przejmowaliśmy się tym odkładając poważne starania na później. Teraz jest już niepokój i czasem żal do samego siebie, że nie zaczęliśmy wcześniej poważnie przyglądać się sobie i starać intensywnie. Od jakichś 6 miesięcy zadaję sobie pytanie, czy aby ze mną jest wsio ok. Mój gin mówi że tak i uspokaja. A ja proszę was o interpretację wykresu. Moje cykle są nieregularne, przedostatnio dostałam okres w 21 dc, ostatnio w 37. Masakra. Co począć. Co radzicie. Bierzemy z mężem już chyba wszystko o czym wiemy na poprawę płodności, od ziół ojca sroki po INofolic i Fertimen.

mrulinka
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ba43ea41f8f87519802acc9b39fe9fb6.png

mrulinka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana a prolaktyne badalas??

• mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie badałam póki co, endokrynolog zlecił mi takie badanie i okaże się dopiero we wrześniu czy wysoka czy niska

mrulinka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ