SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Długi i nieregularny cykl a wykres
Odpowiedz

Długi i nieregularny cykl a wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dziewczyny. Już kilka dobrych miesięcy staramy się o dzidziusia i nic. Wcześniej nie przejmowaliśmy się tym odkładając poważne starania na później. Teraz jest już niepokój i czasem żal do samego siebie, że nie zaczęliśmy wcześniej poważnie przyglądać się sobie i starać intensywnie. Od jakichś 6 miesięcy zadaję sobie pytanie, czy aby ze mną jest wsio ok. Mój gin mówi że tak i uspokaja. A ja proszę was o interpretację wykresu. Moje cykle są nieregularne, przedostatnio dostałam okres w 21 dc, ostatnio w 37. Masakra. Co począć. Co radzicie. Bierzemy z mężem już chyba wszystko o czym wiemy na poprawę płodności, od ziół ojca sroki po INofolic i Fertimen.

mrulinka
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ba43ea41f8f87519802acc9b39fe9fb6.png

mrulinka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana a prolaktyne badalas??

• mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie badałam póki co, endokrynolog zlecił mi takie badanie i okaże się dopiero we wrześniu czy wysoka czy niska

mrulinka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ