X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Długie stosowanie antykoncepcji
Odpowiedz

Długie stosowanie antykoncepcji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rozyczkowa Znajoma

Wysłany: 25 lipca 2022, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam 28 lat, mój mąż 31. Szukam kogoś kto miał podobną sytuację. Pod koniec października 2021 odłożyłam tabletki po 11 latach ich stosowania chcąc starać się z mężem o dziecko. Po odłożeniu tabletek miałam normalne krwawienie takie jak co miesiąc. No i... Potem zaczął się problem kolejny cykl 50 dni-grudzien (Cieszyłam się na początku,że w ogóle przyszedł, bo wyczytałam że po takim czasie brania tabletek może do pół roku nie pojawić się) następnie w lutym (45 dni cyklu)W marcu plamienie. Następnie w kwietniu (28dni cyklu) normalny okres, później w czerwcu (42dni cyklu). Teraz mam 30 dzień cyklu , jestem cała spuchnieta, czuje się od 3 dni jak by to już miało nastąpić... Ale niestety nadal nie ma nic, ani okresu ani ciąży :( moja pani doktor teraz idzie na urlop. Co pół roku chodzę na wizyty więc na usg pokazuje,że wszystko jest w najlepszym porządku. Kiedy się pojawi okres chciałabym wykonać jakieś badania hormonalne,bo nie chce czekać kolejnych 40 dni. Czy ktoś miał podobnie? Czy któraś coś może doradzić? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ