Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Drastyczny spadek;(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jasmina93 Debiutantka

Wysłany: 7 maja 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6-7dpo I tak jak wczoraj tempka 37.2 tak dzisiaj...36.7...
    Okres powinnam dostac dopiero za tydzien wiec tym bardziej dziwi mnie taki mega spadek:/

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten spadek nie musi wcale zwiastować okresu, skoro dopiero jest ok. 7 dpo. Jutro pewnie temperatura urośnie znów.

• OvuGrażyna Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam taki drastyczny spadek, poniżej czerwonej linii... a na drugi dzien juz bylo spowrotem wysoko. No ale niestety ten cykl nie zakończył się ciążą.

7v8rdqk3dbllser2.png
  • dreamnes Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miedzy7a 10 dpo występuje u polowy spadek implantactjny. Mam nadzieje ze się zazieleni ;)

34bwrjjgc1z53zcr.png
    3i49t5odk6h77iiq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli to jednorazowy spadek to moze byc zagniezdzenie. teraz obserwuj czy bedzie rosło..... oby rosło

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ