Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Drugi zwariowany cykl- pomocy
Odpowiedz

Drugi zwariowany cykl- pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zebra Debiutantka

Wysłany: 1 czerwca 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może któraś ma podobne doświadczenia i coś mi podpowie?

Drugi już cykl mam sytuację, w której po 11 dniach od miesiączki przychodzi druga. Pierwsza normalna, po spadku temperatury, z tym, że po niej znowu rośnie o dwa stopnie, piersi wielkie, ból jajników. Później kolejne krwawienie i normalny (27 dni) cykl.
    Nie wiem co o tym myśleć. Testy w obu cyklach ujemne. Ostawiłam anty 6 mies temu, biorę od tego czasu Duphaston 16-25, owulacja raczej występuje, ale te krwawienia.... Ginekolog twierdzi, że tak może być. Chyba pójdę do innego, ale może coś mi podpowiecie? Z góry dzięki!

Zebra
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2017, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź do innego ginekologa. Możliwe, że to drugie krwawienie, o którym piszesz to nie okres, a niedomaga ciałka albo problemy z progesteronem. Dziwne, że lekarz każe Ci brać Dupka bez badań tego o czym piszesz.

Lunaris lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ