X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Duphaston dawkowanie
Odpowiedz

Duphaston dawkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno któraś z was brała dupka, interesują mnie kobietki, które miały dawkę 2x1, żeby podtrzymać ewentualną ciążę w dniach od 16-25 dnia cyklu, moje pytanie brzmi czy on nie wywoływał u was miesiączki? Wczoraj miałam lekkie plamienia a dzisiaj już krwawienie, na ulotce pisze, że w dawkach 2x1 wywołuje miesiączkę i teraz się zastanawiam czy to przypadkiem nie ma ze sobą nic wspólnego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupka sie bierze 3 dni po owulacji zeby ewnetualnie nie zablokowac.Dalej jak bierzesz 10 dni i dostalas w trakcie krwawienia sie robi test z krwi na ciaze, jak negatywny sie odstawia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacja była w z Soboty na Niedziele potwierdzona USG, w Poniedziałek dostałam lekkiego krwawienia co kilka godzin. Lekarka kazała mi brać dupka od tego dnia, do 25 dnia cyklu, czyli przez 10 dni. We Wtorek krwawienie się nasiliło i trwa do dzisiaj, dzisiaj jest już mniej dlatego zastanawiam się czy dawka nie miała z tym nic wspólnego. Poczekam te kilka dni i zrobie betę :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ