X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Duphaston plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny moze wy mi cos poradzicie. Dostałam duphaston od 17 dnia cyklu brac przez 14 dni gdy nie pojawi sie okres zrobic test ale zamiast okresu mam od trzech dni plamienia tzn takie brudzenie na bieliznie ani krew ani nic i nie wiem czy brac dalej czy odstawić i czekac na @

• AniaZ Znajoma

Wysłany: 24 lutego 2021, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brać dalej, tak jak kazał lekarz 😊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ