Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dzień owulacji w aplikacji
Odpowiedz

Dzień owulacji w aplikacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda328 Nowa

Wysłany: 2 listopada 2023, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój pierwszy post i pierwszy cykl z aplikacją, czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego tak często zmienia się przypuszczalny dzień owulacji?

• telefon_w_rosole Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2023, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie dostosowuje się do historycznych - tak naprawdę gdzieś po pół roku będzie bardziej pewnie "strzelał" :) Uzupełniaj wszystkie informacje, które znajdziesz, spróbuj dodać okresy historyczne, objawy, możesz monitorować śluz, dodawaj też testy owulacyjne. To tylko appka, wiadomo. Ale może pomóc.

27.11.2023 - cień ⏸️
  • jo_ana Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2023, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli dopiero zaczęłaś prowadzić wykres to algorytm owu dopiero uczyć się Twojego cyklu. Wyznacza przypuszczalny dzień owulacji na podstawie objawów które zaznaczasz. Po kilku cyklach będzie umiał już bardziej dokładnie wyznaczyć przypuszczalny dzień owulacji.

telefon_w_rosole lubi tę wiadomość

🌱Rozpoczęcie starań 01/2021
    👼🏻 Poronienie 9/12 tc 11/2021 💔

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0% 😞

Moje ♡ 𝑊𝑒𝑟𝑜𝑛𝑖𝑘𝑎 04.2011
    ———————————————————
    Od 2023 KLINIKA W NL
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ