X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziewczyny co o tym sądzicie?
Odpowiedz

Dziewczyny co o tym sądzicie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jarochatka Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny.
    Możecie mi napisać co sądzicie o moim wykresie? Normalnie w tym miesiącu oszalał i nie bardzo wiem co mam o tym myśleć.
    Z góry dzięki ;)
    5128477a756f0fedd84c782d2b3bb365.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:30

relgsg18oeupuct2.png
    c55fskjor5o41ne6.png

30.08.2014 [*]- mój Maluszek 5tc.

• monisia881 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ciezko powiedziec .. tez mam takie gory i doliny na wykresie ..a ciagle mam cykle bezowulacyjne .moze ostatni byl owulacyjny ale tego tez na 100 % nie wiem ..

monisia881
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ