dziwna torbiel!! Pomóżcie! Która z Was tak miała?
-
Praktycznie co miesiąc robi mi się torbiel z niepękniętego pęcherzyka. Miesiączki mam bardzo regularne co 28 dni. W tym miesiącu miałam dość silny ból podbrzusza po którym przyszła miesiączka 4 dni wcześniej. Wczoraj USG pokazało ze mój jeden jajnik ma dziwną torbiel duża bo 4,5 na 5,5 cm wygląda jakby była poprzedzielna na 3 części i ma dziwne płaskie kształty. Moge dodac zdjęcie. Czy która z Was tak miała? Boję sie ponieważ lekarz kazał zrobić markery...Iza
-
nick nieaktualnyOstatnio rozmawiałem ze znajomą i mówiła , że w pierwszym cyklu starań wykryto u niej torbiel w jajowodzie i lekarka przepisała jej duphaston torbiel się wchlonoł i w kolejnym cyklu zobaczyła dwie kreseczki na teście. Natomiast sprawa jest poważna i nie wolno nigdy tego bagatelizować. Nic się nie bój na pewnością sprawa się wyjaśnić
-
Mi zawsze się wchłaniały po duphastonie ale wyglądały normalnie. A w tym miesiącu to coś naprawdę dziwnego się porobiło w moim jajniku. Boję się i też juz powoli trace nadzieje ponieważ to juz 2 rok starań, 2 straty, problemy zrowotne i ciągle cos nowego...Pozdrawiam i dziekuje za miłe słowo
Iza -