X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów dziwna wysoka temka pomocy:(
Odpowiedz

dziwna wysoka temka pomocy:(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie. zazwyczaj po owulacji mam temp do 37.00. od wczoraj mam bol zeba, bralam apap.a tempka dzis 37.25!!! wczoraj 37.14. Wydawalo mi sie ze apap obiza temerature ciala. Goraczki nie czuje. Jestem 7 dpo. pomozcie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie masz na tyle podniesionej temperatury żeby to odczuwać ale mi się wydaje że jeśli ząb Cię boli np z powodu jakiegoś stanu zapalnego to tempka może być wyższa niż zwykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wydaje mi się, że przez ząb ta temperatura może być wyższa jeśli to stan zapalny:) niemniej jednak pamiętaj również że to że zawsze miałaś po owulacji 37 nie znaczy że za każdym razem tak będzie i nie musi to oznaczać czegoś niepojącego, po prostu organizm to nie maszyna. Wiem co mówię bo sama zazwyczaj miałam 36,6 a ostatnio 36,8-36,9 jak nigdy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki!!!!:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ