X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów dziwna wysoka temka pomocy:(
Odpowiedz

dziwna wysoka temka pomocy:(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie. zazwyczaj po owulacji mam temp do 37.00. od wczoraj mam bol zeba, bralam apap.a tempka dzis 37.25!!! wczoraj 37.14. Wydawalo mi sie ze apap obiza temerature ciala. Goraczki nie czuje. Jestem 7 dpo. pomozcie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie masz na tyle podniesionej temperatury żeby to odczuwać ale mi się wydaje że jeśli ząb Cię boli np z powodu jakiegoś stanu zapalnego to tempka może być wyższa niż zwykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wydaje mi się, że przez ząb ta temperatura może być wyższa jeśli to stan zapalny:) niemniej jednak pamiętaj również że to że zawsze miałaś po owulacji 37 nie znaczy że za każdym razem tak będzie i nie musi to oznaczać czegoś niepojącego, po prostu organizm to nie maszyna. Wiem co mówię bo sama zazwyczaj miałam 36,6 a ostatnio 36,8-36,9 jak nigdy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki!!!!:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ