Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwny cykl..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angieee77 Nowa

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ostatni okres miałam 7 stycznia, owulacja była potem 24-25 stycznia, a 7 lutego dostałam jasno różowego jednodniowego i bezbolesnego krwawienia. Dziś z drugiego moczu zrobiłam test i po pół godzinie pokazała się druga kreska: https://zapodaj.net/a0d8b5b4120b1.jpg.html
    Czy wg Was jest szansa na ciąże? Bolą mnie piersi i podbrzusze.. Pewnie wybiorę się na betę dla pewności, ale chciałam Was wcześniej zapytać :)
    dziękuje za odpowiedzi :)

• Kaka1 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 30 min wynik testu może być już niestety fałszywy :/ Ale życzę powodzenia:)

Kaka1
  • megiiiii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ciąza biochemiczna :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ