X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwny cykl..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angieee77 Nowa

Wysłany: 12 lutego 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ostatni okres miałam 7 stycznia, owulacja była potem 24-25 stycznia, a 7 lutego dostałam jasno różowego jednodniowego i bezbolesnego krwawienia. Dziś z drugiego moczu zrobiłam test i po pół godzinie pokazała się druga kreska: https://zapodaj.net/a0d8b5b4120b1.jpg.html
    Czy wg Was jest szansa na ciąże? Bolą mnie piersi i podbrzusze.. Pewnie wybiorę się na betę dla pewności, ale chciałam Was wcześniej zapytać :)
    dziękuje za odpowiedzi :)

• Kaka1 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 30 min wynik testu może być już niestety fałszywy :/ Ale życzę powodzenia:)

Kaka1
  • megiiiii Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo ciąza biochemiczna :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ