X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny cykl, kto pomoże?
Odpowiedz

Dziwny cykl, kto pomoże?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! W tym cyklu mam mega dziwną temperaturę, od @ utrzymuje się na podwyższonym poziomie, tylko dwa razy miałam 36,6. We wcześniejszych cyklach przed owu moja temp była niska, nieraz nawet 36,0. W tym cyklu cały czas jest większa, nie wiem o co chodzi, może ktoś pomoże w interpretacji ? Stosuję testy owulacyjne od 15dc i jeszcze pozytywnego nie było..
    link do mojego wykresu
    https://ovufriend.pl/graph/dba3c49990372e62c6d2feda4baf367c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:59

• Shibuya Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może za późno mierzysz tą temperaturę - jest to codziennie zaraz po przebudzeniu?
    może to być cykl bezowulacyjny, albo hormony Ci się pochrzaniły
    normalny miałaś orkes?

km5s8ribzosjb8kh.png
  • Rudosława Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czym to jest spowodowane ale tak jak choremu po zachodzie słońca rośnie temperatura, tak jak już rano wstanie słońce ja mam zawsze dużo wyższą temperaturę (zawsze mierzę do 7 i po co najmniej 3 godzinach). Raz po owulacji mierzyłam codziennie temperaturę i było tak 36,61/36,65 a tu rano wstaję mierzę i 37,3, myślę chyba się udało, wychodzę z sypialni a tu 9.20 (zaspałam) hahahha następnego dnia już nie było miło mierzyć temperaturę. Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shibuya tak zaraz po przebudzeniu. ostatni okres był normalny, w grudniu miałam dziwny ale teraz był ok.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ