Dziwny cykl - wykres... pomóżcie..
-
Cześć Dziewczyny, Staramy się z mężem o ciążę ( drugi raz, gdyż jestem po ciąży pozamacicznej ). W poprzedniej ciąży udało się w 4 mc starań. Po ciąży mam obecnie 3 i jest strasznie dziwny. Co sądzicie? Czemu temp mogła być tak wysoka? I powiem że mam wyjątkowo długi cykl. Już jutro 35 dzień, a zwykle mam 30...Nie wiem czy mam się czym martwić?
Mój poprzedni cykl trwał 28 dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 17:14
-
-
Hej Paula222, jeśli chodzi o wykres to zawsze temperatura musi być mierzona dokładnie o tej samej godzinie. Nie wiem czy ktoś jest w stanie rozszyfrować o co chodzi z tą wysoką temperaturą. A co do 35 dc to może coś zaskoczyło, oby tak było. Powodzenia.
-
Witajcie dziewczynki! Jestem tu nowa..O prowadzeniu wykresu jeszcze wielu rzeczy nie wiem. Stąd też narodziło się moje pytanie, proszę o pomoc. Zastanawia mnie przebieg temperatury w trakcie trwania całego cyklu, jak to z nią jest? Po @ jest niska, w trakcie zbliżajacej się owulki gwałtownie spada, po czym znowu rośnie by ponownie spaść w dniu @? A jeśli @ się nie pojawia tzn. ciąża to utrzymuje się wysoka przez pewien czas? Czy ja w ogóle dobrze myślę?Kajka25
-