dziwny wykres
-
Cześć
Zmagam się z interpretacją mojego wykresu (to dopiero 2gi cykl, w którym prowadzę obserwację)... Pierwszy cykl trwał długo -36 dni i skok temperatury miałam w 25dc.
Tym razem cykl zapowiada się również na długi, ale jak dotąd skoku nie było, śluz na nic nie wskazuje i zastanawiają mnie wysokie temperatury podczas pierwszej fazy cyklu. Czy to możliwe, żeby wtedy była owulacja? jak myślicie? Temp. mierzę waginalnie, o stałej porze -
nick nieaktualny
-
jest udostępniony na tablicy
https://ovufriend.pl/graph/2b90cab093f29074fb420f1ce00811e4Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:47
-
nick nieaktualnyw pierwszej fazie temp są niższe a w drugiej wyższe. Nie byłas może przeziębiona w tym czasie - wyższych temperatur? Jeżeli masz długie cykle to owulacja raczej jeszcze nie nastapiła - miałabyś wyraźny skok temp.
Napisałaś , że wykonywałaś ćwiczenia - może w tym czasie były one bardzo intensywne i dlatego podbiły temperaturę...... -
dobrze się czułam i raczej na nic nie narzekałam... ćwiczenia wykonywałam takie same jak teraz... to jest mój drugi cykl po odstawieniu tabletek anytkoncepcyjnych... brałam je przez 8 lat, a wcześniejsze moje cykle (zanim zaczęłam przyjmować tabletki) zawsze były równe jak w zegarku - 28 dni... sama już nie wiem o co to może chodzić...
-
nick nieaktualny
-