X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny wykres - była owualcja?
Odpowiedz

Dziwny wykres - była owualcja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ilenka Ekspertka

Wysłany: 28 października 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze o interpretację mojego wykresu, apliakcja wyznaczyła mi owualcje mimo braku wyraźnego skoku temperatury. Przez ostatnie dni jedyne objawy owulacji jakie czułam to wodnisty śluz (ciągle uczucie wilgotności) oraz 16dc wyraźnie bole po lewej stronie brzucha.

da5d62eb8a7284b69c1a113b47388875.png

0fc3fc2ab00918b1e6c0fdac37a9dda7.png
  • kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 28 października 2020, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie nie wygląda to na owulację. Jest linia przerywana, co świadczy tylko o hipotetycznej owu.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ