X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny wykres przed owulacją
Odpowiedz

Dziwny wykres przed owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2023, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, prośba o zerknięcie na mój wykres obecnie udostępniony. Moja temperatura od 5ego dnia cyklu tylko rośnie i rośnie.
    Ten wykres różni się od moich poprzednich, bo zwykle jest zygzak a tu tylko w górę.
    Ovu mam w okolicach 16dc, a w tej chwili wygląda jakby była 6ego. Choć tak nie było na 100%.

Jak myślicie co się zadziało?

#2026jestmój

Starania o #2 (częste kp, czy są ovu?, co z pco?, długie cykle, co suplementować?)

#1 Wrzesień 2024 po diagnozie PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ