X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny wykres przed owulacją
Odpowiedz

Dziwny wykres przed owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2023, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, prośba o zerknięcie na mój wykres obecnie udostępniony. Moja temperatura od 5ego dnia cyklu tylko rośnie i rośnie.
    Ten wykres różni się od moich poprzednich, bo zwykle jest zygzak a tu tylko w górę.
    Ovu mam w okolicach 16dc, a w tej chwili wygląda jakby była 6ego. Choć tak nie było na 100%.

Jak myślicie co się zadziało?

Baby #1 Wrzesień 2024
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ