Dziwny wykres z wczesna owulka... spójrzcie prosze.
-
Dziewczyny jesli mozecie to spojrzcie na moj wykres. czy tak wczesna owulacja jest mozliwa? dodam tylko, ze wczoraj mocno dawal znac o sobie prawy jajnik i z niego byla owulka (28.08) lekarz robil usg i potwierdzal przodujacy pecherzyk.
Tylko wczoraj i dzis mam rozowy sluz...czy to plamie ie okolo owulacyjne? wczes iej rozowy sluz zapowiadal u mnie @ a to dlugo jeszcze zanim przyjdzie.
pomozcie
-
To pewnie plamienie okołoowulacyjne, co w metodzie Rotzera uznaje się za śluz płodny. Co do skoku to OF Ci go źle wyznaczył bo szczyt śluzu albo był 10 dc albo jeszcze przed Tobą. Generalnie ja bym nie zakładała że już jest po dniach płodnych i dalej działała. Pamiętaj że owulacja nie musi być przed skokiem, może być też 3-4 dni po.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 10:15
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Tak jak wspomniała Justeck OF (jak zazwyczaj bywa) źle wyznaczył dni płodne, bo 12 dc masz pierwszy skok temp a dniami płodnymi są jeszcze 3-4 dni z wyższą temp.
-
Flexi wrote:no to kurcze dlaczego tak zanzaczyl mi OF?
Najlepiej samemu zapoznać się z NPR i wiedzieć kiedy ma sie dni płodne niż polegać na systemie który wyznacza bzdury i tym samym można przegapić najbardziej płodny okres. -
Flexi wrote:vanessa czyli Twoim zdaniem jestem jeszcze przed owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 16:32
-