X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Exacyl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lilia87 Debiutantka

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykresy,pomiar temperatury nie jest mi obcy, bardzo dobrze poznałam swój organizm. Dzięki obserwacjom zaszłam w ciążę.
    Moja faza lutealna trwa 13 dni, aktualnie staramy się o kolejne dziecko i mam problem.
    Skok temperatury był ale wieczorem 11 doby wyższych temperatur zaczęłam krwawić, rano 12 doby fazy lutealnej zaczęłam silnie krwawić (1 tampon super na godzinę) gdy pojawiły się zawroty głowy pojechałam do swojego ginekologa a go nie było więc musiałam pojechać do jego znajomego i po zbadaniu mnie przepisał exacyl 3x2tabletki, po 4 tabletkach krwawienie ustało, dzisiaj miałam brać już 3x1 tabletka ale na takiej dawce krwawienie wraca....
    Jutro kontrola u mojego lekarza ale mam pytanie, jak może ten lek wpłynąć na mój bieżący cykl? Odpuścić starania w tym miesiącu czy nie bo nie wiem co się stało z moją fazą lutealną bo od lat trwała 13 dni....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ