Galeria wykresów
-
nick nieaktualny
-
Niestety również tak mam ;/💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
martynek1990 wrote:Też tak mam i to jest jakaś porażka. Już wolałam logować się tutaj niż ta aplikacje. Do tego nie widać temperatur dobrze a w byłych wykresach nic nie można sprawdzić klikając na dany dzieńg
Możesz sprawdzić szczegóły danego dnia. Klikasz na wykresie dzień, a potem przechodzisz na szczegóły "domek" w górnym menu, tam są szczegóły wybranego dnia -
martynek1990 wrote:Też tak mam i to jest jakaś porażka. Już wolałam logować się tutaj niż ta aplikacje. Do tego nie widać temperatur dobrze a w byłych wykresach nic nie można sprawdzić klikając na dany dzieńg
ja nie mam z tym problemu, wyświetlają się szczegóły każdego, wybranego dnia -
Czy któraś z Was ma tak, że wskazując wykres ciążowy pokazuje mimo wszystko owulacyjne? Chciałam pooglądać wykresy wyłącznie zakończone ciaza, ale.. W aplikacji nie moge go obejrzeć w całości, a na komputerze pokazuje mi wszystkie, w ogole nie filtruje po danych, które wskazałam..Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ja mam tak jak ksiegowa, ze w aplikacji nie mogę przesunąć wykresu na bok i widzę tylko pierwsza cześć - powiedzmy na 3 strony mogę przesunąć może ze 2 wykresy. I tak mnie to frustruje i wkurza ze szok... natomiast jak oglądam przez stronę, a nie aplikacje to mogę przesuwać, ale nie filtruje i widzę wszystkie wykresy..... już nawet wczoraj pisałam do pomocy w tej sprawie.
-