Gdzie ta owulacja? Pomóżcie z wykresem!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, od tego miesiąca zaczełam mierzyć temperaturę, ale ze względu na nienormowany czas pracy wstaję o różnych godzinach. Jak zobaczycie na moim wykresie raz temparaturę mierzyłam o 6:00 a innego dnia o 10:00. Temperaturę mierzę raczej z ciekawości - nie miałam zamiru się nią sugerować, ponieważ nie potrafię się zmobilizować do codziennej wczesnej pobudki. Zawsze sugeruje się testami owulacyjnymi. Obecnie zgłupiałam.. w dniu dzisiejszym test jest pozytywny a nagle dzisiaj ovufreind na podstawie temp wskazało, że owulcja była 3 dni temu Czy jest sens sugerować się temperatirą jeżeli mierzona jest o tak różnych godzinch?
https://ovufriend.pl/graph/04195999eddafd504849ffaf6591bd9bMisia78 lubi tę wiadomość
-
Czyli nie sugerować się terminem owulacji jaki wyznaczył ovufriend? Zaczęłam to bardziej analizować i mam już wątpliwości co do testów owulacyjnych, ponieważ mam wrażenie, że dzisiaj mój śluz nie jest już tak płodny jak przez poprzednie 3 dni. Może ovufriend ma trochę racji i jest już po owulacji
-
Morisek28 wrote:Wiesz mi się wydaje ze owulacja u Ciebie będzie dopiero, biorąc pod uwagę ze od pozytywnego testu do 48h ma czas żeby wystapic . Zobaczymy jak jutro Twoja temperatura będzie wyglądać.
u mnie wiekszosc przemawia ze owulacja byla 13 ,program ze 8. I tez jestem w kropce
jesli dopiero bedzie to bardzo późno ale wątpię czy w ogole wystąpi bo moze w ogole mi jajeczko nie pęka -