X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Gorąca prośba o interpretację wykresu
Odpowiedz

Gorąca prośba o interpretację wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, proszę Was o interpretację mojego wykresu. Martwi mnie brak wzrostu temperatury w fazie lutealnej :( Czy to oznacza tak jak podejrzewam, że owulacji nie było ?

Uprzedzę pytanie o ignorowane temperatury - po @ byłam chora przez cały tydzień stąd wyższe skoki, pozostała ignorowane temperatury wynikały z nieprzespanych 3h pod rząd.

Czy OF nie powinien odznaczyć owulacji, którą sobie zaznaczył na moim wykresie w przypadku braku wzrostu temperatur w fl ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OF zlikwidowal zaznaczona owulke, czekam na @, mam nadzieje, ze cykl nie bedzie sie przedluzal :/ ostatnio podniosla mi sie tempka - odkrecilam grzejniki zastanawiam sie wiec czy i w poprzednim cyklu skok tempki nie byl spowodowany podkreceniem grzejnika a nie owulka :( myslicie, ze tak moglo byc ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ginekolog stwierdził, że owulacja była, na monitoringu było śliczne ciałko żółte. Na pewno nie miałam owulki 22dc (byłam u innego gina i na monitoringu było widać pęcherzyk dominujący) teraz moje pytanie, kiedy mogę testować skoro cykl przez chorobę mi się wydłużył a owulacja była od 23dc> do, no właśnie kiedy najpóżniej mogła wystąpić u mnie owulacja ? Dziś jest 36dc i ciałko żółte.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ