Gorąca prośba o interpretację wykresu
-
Witajcie, proszę Was o interpretację mojego wykresu. Martwi mnie brak wzrostu temperatury w fazie lutealnej Czy to oznacza tak jak podejrzewam, że owulacji nie było ?
Uprzedzę pytanie o ignorowane temperatury - po @ byłam chora przez cały tydzień stąd wyższe skoki, pozostała ignorowane temperatury wynikały z nieprzespanych 3h pod rząd.
Czy OF nie powinien odznaczyć owulacji, którą sobie zaznaczył na moim wykresie w przypadku braku wzrostu temperatur w fl ? -
OF zlikwidowal zaznaczona owulke, czekam na @, mam nadzieje, ze cykl nie bedzie sie przedluzal ostatnio podniosla mi sie tempka - odkrecilam grzejniki zastanawiam sie wiec czy i w poprzednim cyklu skok tempki nie byl spowodowany podkreceniem grzejnika a nie owulka myslicie, ze tak moglo byc ?
-
Dzisiaj ginekolog stwierdził, że owulacja była, na monitoringu było śliczne ciałko żółte. Na pewno nie miałam owulki 22dc (byłam u innego gina i na monitoringu było widać pęcherzyk dominujący) teraz moje pytanie, kiedy mogę testować skoro cykl przez chorobę mi się wydłużył a owulacja była od 23dc> do, no właśnie kiedy najpóżniej mogła wystąpić u mnie owulacja ? Dziś jest 36dc i ciałko żółte.
-