X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Gory i doliny na wykresie
Odpowiedz

Gory i doliny na wykresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Przychodze do Was z moim dziwnym wykresem. Jeszcze nigdy takiego nie widzialam a troche szukalam :p
    Czy taki cykl jest "normalny"? Czy ktos widzial taki zakonczony sukcesem? Czy jest jeszcze szansa na owulacje? Czy w takich cyklach w ogole jest szansa na owulacje?
    Co do sluzu to on sie ciagle zmienia ale wpisuje najbardziej plodny tak jak kaze OF.
    Jest tu ktos w stanie doradzic?
    Niestety <3 mozemy miec raz na miesiac czasem rzadziej (teraz bede czekac do kwietnia :/ ) wiec jednak kazdy cykl jest na wage zlota.

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej !
    Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem,ale z tego co wiem taki wykes może swiadczyc o cyklu bezowulacyjnym niestety.Mówi sie że wykresy jak "zęby rekina" moze swiadczyc o wahaniach hormonalnych.Broń Boże nie chcę tutaj udawać eksperta,ale tyle na ten temat wiem.Może wybierz się na monitoring cyklu do lekarza,będziesz wszystko fajnie wiedziała co się dzieje-polecam!Aha cykl bezowulacyjny zdarza się u każdej z nas 1-2 razy do roku i nie jest żadną anomalią,dopiero jak wystepuje non stop to znaczy,że coś nie gra.Powodzenia !

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinucha87 wrote:
    hej !
    Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem,ale z tego co wiem taki wykes może swiadczyc o cyklu bezowulacyjnym niestety.Mówi sie że wykresy jak "zęby rekina" moze swiadczyc o wahaniach hormonalnych.Broń Boże nie chcę tutaj udawać eksperta,ale tyle na ten temat wiem.Może wybierz się na monitoring cyklu do lekarza,będziesz wszystko fajnie wiedziała co się dzieje-polecam!Aha cykl bezowulacyjny zdarza się u każdej z nas 1-2 razy do roku i nie jest żadną anomalią,dopiero jak wystepuje non stop to znaczy,że coś nie gra.Powodzenia !

Niestety nie mam jak bo mieszkam teraz w UK i raczej bym sie nie dogadala ale w naju wracam do Pl na wakacje i jak sie od tgeo czasu nie uda to pojde ;)

Dzieki za pomoc czyli tak jak myslalalm. Niestety ja po tabletkach mialam tylko 3 cykle i kazdy bezowulacyjny. :(

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez monitoringu i zajrzenia co tam sie dzieje nie mamy niestety pewności czy ta owulacja występuje niestety :/ Nie martw sie tak czy siak sa tabletki na stymulacje owulacji takze to nie koniec świata :)powodzenia:)

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinucha87 wrote:
    Bez monitoringu i zajrzenia co tam sie dzieje nie mamy niestety pewności czy ta owulacja występuje niestety :/ Nie martw sie tak czy siak sa tabletki na stymulacje owulacji takze to nie koniec świata :)powodzenia:)

Ok dzieki ;*

PCOS
    Endometrioza
    9cs
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ