Gory i doliny na wykresie
-
Hej dziewczyny
Przychodze do Was z moim dziwnym wykresem. Jeszcze nigdy takiego nie widzialam a troche szukalam :p
Czy taki cykl jest "normalny"? Czy ktos widzial taki zakonczony sukcesem? Czy jest jeszcze szansa na owulacje? Czy w takich cyklach w ogole jest szansa na owulacje?
Co do sluzu to on sie ciagle zmienia ale wpisuje najbardziej plodny tak jak kaze OF.
Jest tu ktos w stanie doradzic?
Niestety mozemy miec raz na miesiac czasem rzadziej (teraz bede czekac do kwietnia ) wiec jednak kazdy cykl jest na wage zlota.
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
hej !
Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem,ale z tego co wiem taki wykes może swiadczyc o cyklu bezowulacyjnym niestety.Mówi sie że wykresy jak "zęby rekina" moze swiadczyc o wahaniach hormonalnych.Broń Boże nie chcę tutaj udawać eksperta,ale tyle na ten temat wiem.Może wybierz się na monitoring cyklu do lekarza,będziesz wszystko fajnie wiedziała co się dzieje-polecam!Aha cykl bezowulacyjny zdarza się u każdej z nas 1-2 razy do roku i nie jest żadną anomalią,dopiero jak wystepuje non stop to znaczy,że coś nie gra.Powodzenia ! -
Paulinucha87 wrote:hej !
Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem,ale z tego co wiem taki wykes może swiadczyc o cyklu bezowulacyjnym niestety.Mówi sie że wykresy jak "zęby rekina" moze swiadczyc o wahaniach hormonalnych.Broń Boże nie chcę tutaj udawać eksperta,ale tyle na ten temat wiem.Może wybierz się na monitoring cyklu do lekarza,będziesz wszystko fajnie wiedziała co się dzieje-polecam!Aha cykl bezowulacyjny zdarza się u każdej z nas 1-2 razy do roku i nie jest żadną anomalią,dopiero jak wystepuje non stop to znaczy,że coś nie gra.Powodzenia !
Niestety nie mam jak bo mieszkam teraz w UK i raczej bym sie nie dogadala ale w naju wracam do Pl na wakacje i jak sie od tgeo czasu nie uda to pojde
Dzieki za pomoc czyli tak jak myslalalm. Niestety ja po tabletkach mialam tylko 3 cykle i kazdy bezowulacyjny.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Paulinucha87 wrote:Bez monitoringu i zajrzenia co tam sie dzieje nie mamy niestety pewności czy ta owulacja występuje niestety Nie martw sie tak czy siak sa tabletki na stymulacje owulacji takze to nie koniec świata :)powodzenia:)
Ok dzieki ;*Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-