Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów hiperprolaktynemia czynnościowa
Odpowiedz

hiperprolaktynemia czynnościowa

Oceń ten wątek:
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, no trochę to dziwne, że tak Ci lekarz zalecił... A miałaś problemy z owulacją czy coś, czy skąd w ogóle pomysł na badanie z obciążeniem przy prawidłowej prolaktynie w normalnym badaniu?

• merkura123 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłosiliśmy się do kliniki z uwagi na męski czynnik, natomiast lekarz chciał wykonać badania obu stronom, więc zlecił masę badań i mi i mojemu M, jednym z nich była Prolaktyna, ale od razu z obciążeniem, na zwykłą nie miałam skierowania.

Nie wiem czy dalej brać te leki, cykl miałam jak z zegarku i zero problemów z ovu (bynajmniej na podstawie temperatury czy testów) wiadomo, że była.

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może skonsultuj się z innym lekarzem. Nie wiem, czy możesz teraz od tak sobie odstawić ten lek nagle.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ