SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Infekcja vs ciążą
Odpowiedz

Infekcja vs ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ostatnio przechodziłam infekcję narządów płciowych, niedużą co prawda, ale zapytałam gin czy to może utrudnić zajście w ciąże i powiedziała że taka infekcja nie... To jeśli taka nie to jaka? Co mówią na ten temat Wasi lekarze?

aszka lubi tę wiadomość

zem3wn15az3szllg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka05 wrote:
    Dziewczyny ostatnio przechodziłam infekcję narządów płciowych, niedużą co prawda, ale zapytałam gin czy to może utrudnić zajście w ciąże i powiedziała że taka infekcja nie... To jeśli taka nie to jaka? Co mówią na ten temat Wasi lekarze?
    infekcja ktora moze utrudnic zajscie w ciaze to np grzybica pochwy w stanie zaawansowanym, kiedy skora sie odlepia, wszystkie choroby weneryczne. Jak masz wylacznie upławy i lekkie pieczenie to nie utrudnia to w zaden sposob zajscia.

marissith lubi tę wiadomość

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dziękuję za odpowiedź :)

zem3wn15az3szllg.png
  • klina Koleżanka

Wysłany: 5 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wspolzyjac z lekka grzybica zarazasz męża.. A on jeśli też się nie leczy to odda ci ją przy najbliższej okazji. Jemu to nie przeszkadza?

klina
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że mogę go zarazić dlatego w czasie gdy miałam objawy nie wspołżyliśmy, dopiero jak zakończyłam brać leki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:06

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ