X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Infekcja vs ciążą
Odpowiedz

Infekcja vs ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ostatnio przechodziłam infekcję narządów płciowych, niedużą co prawda, ale zapytałam gin czy to może utrudnić zajście w ciąże i powiedziała że taka infekcja nie... To jeśli taka nie to jaka? Co mówią na ten temat Wasi lekarze?

aszka lubi tę wiadomość

zem3wn15az3szllg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka05 wrote:
    Dziewczyny ostatnio przechodziłam infekcję narządów płciowych, niedużą co prawda, ale zapytałam gin czy to może utrudnić zajście w ciąże i powiedziała że taka infekcja nie... To jeśli taka nie to jaka? Co mówią na ten temat Wasi lekarze?
    infekcja ktora moze utrudnic zajscie w ciaze to np grzybica pochwy w stanie zaawansowanym, kiedy skora sie odlepia, wszystkie choroby weneryczne. Jak masz wylacznie upławy i lekkie pieczenie to nie utrudnia to w zaden sposob zajscia.

marissith lubi tę wiadomość

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dziękuję za odpowiedź :)

zem3wn15az3szllg.png
  • klina Koleżanka

Wysłany: 5 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wspolzyjac z lekka grzybica zarazasz męża.. A on jeśli też się nie leczy to odda ci ją przy najbliższej okazji. Jemu to nie przeszkadza?

klina
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że mogę go zarazić dlatego w czasie gdy miałam objawy nie wspołżyliśmy, dopiero jak zakończyłam brać leki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:06

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ