X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja wykresu...Może ktoś wię wypowie
Odpowiedz

Interpretacja wykresu...Może ktoś wię wypowie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izcia Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie starające kobietki.Czy któraś z Was pomogła by mi w interpretacji mojego wykresu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 12:36

IzaMi
  • Rene Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izcia wrote:
    Witam wszystkie starające kobietki.Czy któraś z Was pomogła by mi w interpretacji mojego wykresu?
    widzę że zaczęłaś nowy cykl,trzymam kciuki:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Beti85 Znajoma

Wysłany: 27 czerwca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Może wy mi pomożecie bo nie wiem co mam myslec. Staramy się o dzidziusia.Temperaturę mierze od trzech cykli w dwóch poprzednich cyklach ovu wyznaczylo owulacje na okolo 11,12 dzień cuklu (nastąpił skok temperatury). W tym cyklu dziwnie temperatura ciągle niska bez wyraźnego skoku A to już 15 dzień cyklu. 11 dnia cyklu robiłam test wszedł negatywny 13,14 dnia cyklu pozytywny dodam że śluz był jak przy owulacji + ból w podbrzuszu. Nie wiem co myśleć, czy to może wskazywać na cykl bezowulacyjny???
    e76c7b86f8a3e77188b9b4f16eac5caa.png

• terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli teraz masz 15dc to nie martwiłabym się o cykl ;) jesteś wg moich obserwcji w czasie okołoowulacyjnym. Skoro testy pokazały pozytyw to tylko czekać bo owulacja już się zbliża ;) czasem cos przesuwa ją o kilka lub (jak w moim przypadku) nawet kilkanaście dni. Proponuję jeszcze poczekać, jak dla mnie skok powinien być w najbliższym czasie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 09:54

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ