X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wyników badań....
Odpowiedz

interpretacja wyników badań....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • assiunia Debiutantka

Wysłany: 11 lipca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

Możecie mi pomóc w interpretacji wyników badań?Termin u gina mam dopiero na 19 lipca i chyba umrę ze strachu nie wiedząc co te wyniki oznaczają ;/. Lekarz w klinice leczenia niepłodności powiedział, że to tylko niedobór witaminy D, ale plusy/ minusy mam również przy innych punktach....

AMH 8,5 ug/l

Vitamin D3 12,1 ng/l

DHEAS im Serum 527 ug/dl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ