SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów › Jak to wygląda? - pierwszy cykl z termometrem
Odpowiedz

Jak to wygląda? - pierwszy cykl z termometrem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chciałam poprosić o wsparcie w analizie mojego wykresu.
    Jest to mój pierwszy miesiąc z temp. I zastanawiam się czy można coś z wykresu zinterpretować.
    Pomiary rozpoczęłam, ponieważ gin. Powiedziała mi 14 dc (poprzedniego)że owulacji w cyklu już nie będzie i ze musiała być 2-3 dni wcześniej.
    Usg pod koniec cyklu pokazało ciałko żółte, więc stwierdziłam że poszukiwania owu czas zacząć.
    Ktoś coś podpowie?

161d3aea2ae7763659bdc20f0d270fa6.png
  • Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się poprawiam, bo nie wstawiłam linka do wykresu:

https://ovufriend.pl/graph/4993ca0e94341a2526c7866f76520fce

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 21:15

20140607580114.png

• Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :-)
    Pocieszające że wykres chociaz dobrze wygląda, bo moje nieustająco swędzące jajniki pod koniec cyklu wprowadzają mnie w stan permanentnego martwienia się. A na usg wyglądają ponoć tak bardzo ładnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ