Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak to wygląda? - pierwszy cykl z termometrem
Odpowiedz

Jak to wygląda? - pierwszy cykl z termometrem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chciałam poprosić o wsparcie w analizie mojego wykresu.
    Jest to mój pierwszy miesiąc z temp. I zastanawiam się czy można coś z wykresu zinterpretować.
    Pomiary rozpoczęłam, ponieważ gin. Powiedziała mi 14 dc (poprzedniego)że owulacji w cyklu już nie będzie i ze musiała być 2-3 dni wcześniej.
    Usg pod koniec cyklu pokazało ciałko żółte, więc stwierdziłam że poszukiwania owu czas zacząć.
    Ktoś coś podpowie?

161d3aea2ae7763659bdc20f0d270fa6.png
  • Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się poprawiam, bo nie wstawiłam linka do wykresu:

https://ovufriend.pl/graph/4993ca0e94341a2526c7866f76520fce

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 21:15

20140607580114.png

• Jaoasia Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :-)
    Pocieszające że wykres chociaz dobrze wygląda, bo moje nieustająco swędzące jajniki pod koniec cyklu wprowadzają mnie w stan permanentnego martwienia się. A na usg wyglądają ponoć tak bardzo ładnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ