X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jak usunąć cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia2023 Debiutantka

Wysłany: 27 marca 2023, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jak usunąć cykl ponieważ przez przypadek zaznaczylam nowy i wszystko się zmieniło

• Madeline Autorytet

Wysłany: 28 marca 2023, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia2023 wrote:
    Witam jak usunąć cykl ponieważ przez przypadek zaznaczylam nowy i wszystko się zmieniło
    Cześć, wydawało mi się,że już Ci odpisywałam. Zrobił Ci się nowy cykl nie poprzez dodanie krwawienia,jak rozumiem? Bo tu mogłabys je po prostu wycofać.

Spróbuj napisać do działu pomocy, w sekcji kontakt. Mi odpisali w ciągu dnia.

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ