Jak zaznaczać "serduszkowanie"?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez bym zaznaczyła raczej rano z nową datą.
-
A ja myślę że jeśli miało coś wyjść to wyjdzie niezależnie od tego, kiedy zaznaczysz serduszko na wykresie
Jeśli Ci to pomoże zasnąć, to ponoć najczęściej owulacja występuje nocą.sponge, aga.just lubią tę wiadomość
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Tez uwazam, ze wspolzycie na OF jest bardzo niefortunne. Godzine 14 zaliczyc do rana czy do wieczora? A 15? Bo ja np nigdy nie wiem. Ratuje mnie to, ze ja serduszek typowo porannych nie mam, wiec jak mam na wykrese "rano" to wiem, ze chodzi o dzien, ale coz... Moze by zglosic sugestie do OF?
-
To jest w ogóle tlumaczenie z anglojęzycznej wersji, gdzie jest AM lub PM. To zawsze jakaś wskazówka - po północy jest już AM. Jestem złośliwy stwór, ale faktem jest że sama niekiedy się nad tym zastanawiałam. Ale wiesz, oprócz osobistej statystyki to nie jest takie istotneInsanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
Ale dołączam się do propozycji Inki żeby to zgłosić Modom, pod warunkiem że strona polska w ogóle może odbiegać od ang. bo nawet artykuły są tylko tłumaczone, nic ponad to.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
Landryneczka wrote:Moim zdaniem powinno być jak na 28dni.
Rano to 4-11
w dzień 11-19
wieczorem 19-4
albo nawet zrobić tak zeby było rano , w dzień , po południu , wieczorem i w nocy wtedy było by jasne i wgl a nie takie dziadostwo
wgl tam jest większy wybór
i skzoda że nie ma tak ze kilka opcji można zaznaczyć
Bylam na 28dni kilka lat, uwazam, ze strona rewelacyjna, ale kobieta zmienną jest i wylądowalam tutaj co chwilami mi bokiem wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 14:49
-
inka84 wrote:Tez uwazam, ze wspolzycie na OF jest bardzo niefortunne. Godzine 14 zaliczyc do rana czy do wieczora? A 15? Bo ja np nigdy nie wiem. Ratuje mnie to, ze ja serduszek typowo porannych nie mam, wiec jak mam na wykrese "rano" to wiem, ze chodzi o dzien, ale coz... Moze by zglosic sugestie do OF?
Też sie z tym zgadzam, bo jednak popołudniu to dużo wcześniej niż wieczorem, i jest różnica co najmniej kilku godzin... Jak dla mnie, to powinno być rano, w południe, popołudniu, wieczorem, w nocy. Bo 19:00 czy 20:00 to logiczne, że wieczorem, ale potem możemy np. jeszcze raz o 2:00 w nocy, czyli 6 godzin później, więc też powinna być możliwość zaznaczenia."Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same."... -
Landryneczka wrote:Moim zdaniem powinno być jak na 28dni.
Rano to 4-11
w dzień 11-19
wieczorem 19-4
albo nawet zrobić tak zeby było rano , w dzień , po południu , wieczorem i w nocy wtedy było by jasne i wgl a nie takie dziadostwo
wgl tam jest większy wybór
i skzoda że nie ma tak ze kilka opcji można zaznaczyć
zgadzam się -
nick nieaktualnyLandryneczka ja kiedyś też do nich pisałam w innej sprawie...skoro można zgłosić sugestię to zgłosiłam..też napisali, ze wezmą po uwagę i póki co echo...
Ja pisałam o porównywaniu wykresów, kiedyś byłam ktrótko na takiej stronce gdzie można było porównać swój wykrez z innymi np. z ciążowymi, z bezowulacyjnymi. Nie wiem czy to fajnnie czy nie, mnie się wydawało ciekawe, zwłaszcza jak się jest początkującym w sprawach temperatur i obserwacji to moze pomóc...ale nie o tym ten wątek.
Też uważam, ze w sprawie określania współżycia, możliwości powinny być co najmniej 4: nad ranem, w dzień, wieczorem i w nocy. Dla nas to ważne, tym bardziej, ze już kilka razy słyszałam włąśnie to, ze owulka najczęściej (nie zawsze) występuje w nocy. Póki co ja stosuję system angielski AM i PM (od 24:00 do 12:00 i od 12:00 do 24:00)agnieszka1804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też myślę, ze opcja "sugestii" jest tylko po to "żeby było fajnie" i niewiele z tym się dzieje, zeby nie powiedzieć - nic. To była angielska stronka FertilityFriend czy jakoś tak; ja tam trafiłam jak już tu wykupiłam abonament, i tam byłam tylko miesiąc, później żałowałam troszkę, ze tu ten abonament wykupiłam, bo mimo, ze mój angielski jest słaby i na forum nie mogłabym sie z nim poruszać, to jednak to porównywanie wykresów było wg. mnie fajną sprawą. Tutaj i tak dziewczyny oglądają przecież wykresy innych dziewczyn, porównują, ja sama tak czasem robię i gapię się w te kropki jak sroka w gnat A tam było tak, ze zazaczałaś opcję wykresów jakie chciałaś żeby Ci się pokazały, tak jak tu na OF, ale była opcja "porównaj" i wtedy wyskakiwały Ci dwa wykresy nałożone na siebie: Twój i ten wybrany Fajne to było.
-