X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

jaki termometr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • juzniedlugo Nowa

Wysłany: 11 maja 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki termometr powinien być wybrany aby najlepiej, określić temperaturę w szyjce macicy ? czy możne być zwyczajny eklektyczny czy tez musi być specjalny do pochwowy ?

z góry dziękuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 11:27

• optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Metoda mierzenia - obojętna ;)
    Co do termometru to koniecznie taki, który ma dwa miejsca po przecinku. Ja posiadam firmy Geratherm i jestem zadowolona ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ