Jaki termometr polecacie?
-
Dziewczyny jaki termometr z dwoma miejscami po przecinku polecacie?
Mój ma 2 miesiąc a, ale chyba oszalał...
Pierwszy miesiąc uzuwania na prawdę dokładny, ten miesiąc cyrki.
Np. Mierze o 6.00 marzec w lozku- wychodzi 36.60 I mierze jeszcze raz i wychodzi 35,48 minuta później.
Albo rano mam 36, a mierze w południe i 34,83
Czy możliwe by temperatura tak szalała, czy raczej mój termometr jest niedokładne?
Mierze temperatura w ustach.
Może polecacie mi jakiś sprawdzony to zakupie nowy i zobaczę. -
nick nieaktualnySandtasz wrote:Np. Mierze o 6.00 marzec w lozku- wychodzi 36.60 I mierze jeszcze raz i wychodzi 35,48 minuta później.
pół stopnia to tylko błąd pomiaru, normalne.
Sandtasz wrote:Albo rano mam 36, a mierze w południe i 34,83
no temperatur o różnych porach dnia się nie porównuje, muszą być inne. -
Nie no to jest różnica 36,60 a 35,48 to prawie stopień i jak jestem w drugiej fazie to zawsze temperatura ponad 36, a taka różnica w pomiarze po minucie... to normalne?
-
I jak kobieta jest w ciąży i ma podwyższoną temperatura rano to i po poludniu powinna być wyższa, o każdej porze, czy nie?
-
Np. Budzę się o 4.30, zasypiam i mierze temp. o 6.00, czy to nie zaburza pomiaru? Plus córka potrafi mnie budzić w nocy, rzadko się ciągiem 3h do 6.00
-
Sandtasz wrote:Dziewczyny jaki termometr z dwoma miejscami po przecinku polecacie?
Mój ma 2 miesiąc a, ale chyba oszalał...
Pierwszy miesiąc uzuwania na prawdę dokładny, ten miesiąc cyrki.
Np. Mierze o 6.00 marzec w lozku- wychodzi 36.60 I mierze jeszcze raz i wychodzi 35,48 minuta później.
Albo rano mam 36, a mierze w południe i 34,83
Czy możliwe by temperatura tak szalała, czy raczej mój termometr jest niedokładne?
Mierze temperatura w ustach.
Może polecacie mi jakiś sprawdzony to zakupie nowy i zobaczę.
Ja taki mam – https://www.apteka-melissa.pl/produkt/rossmax-ha500-termometr-bezdotykowy-1-szt,19915.html i jest spoko -
Ja używam fenometer wraz z aplikacją i zwykły owulacyjny z allegro. Robiłam próby, na wspomnianych dwóch wychodziły praktycznie identyczne temperatury gdzie na zwykłym elektronicznym temperatura była znacznie niższa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 20:02
-
Eufooria wrote:Ja używam fenometer wraz z aplikacją i zwykły owulacyjny z allegro. Robiłam próby, na wspomnianych dwóch wychodziły praktycznie identyczne temperatury gdzie na zwykłym elektronicznym temperatura była znacznie niższa...
Ania:)) lubi tę wiadomość
-