X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jaki żel wspomagający zajście w ciąże
Odpowiedz

Jaki żel wspomagający zajście w ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Weroni42 Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuję waszej opini jaki żel jest godny polecenia żeby wspomóc zajście w ciąże 😊

• Dora34 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś bardzo się w to nie zagłębiałam ale chyba dostępny jest tylko jeden żel Fertilsafe Plus.

yfyfj7u.png

ol2jsv4.png
  • Weroni42 Znajoma

Wysłany: 27 listopada 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora34 wrote:
    Jakoś bardzo się w to nie zagłębiałam ale chyba dostępny jest tylko jeden żel Fertilsafe Plus.
    Dziękuję właśnie już go zamówiłam 😊

• mama dwóch gości Debiutantka

Wysłany: 10 grudnia 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest też żel PreFert

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ