Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów jakie prawdopodobienstwo ciazy?
Odpowiedz

jakie prawdopodobienstwo ciazy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli dopiero wczoraj było współżycie to ciężko powiedzieć już o ciąży :) Trzeba poczekać, obserwować się :)

zem3wn15az3szllg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem zle sie wyrazilam, chodzilo mi o jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze :)

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie jak w każdym cyklu czyli, jak to szło? 20% ?

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz wodnisty i rozciągliwy jest płodny więc na pewno jakieś szanse są :) Ale na to się składa tak wiele elementów, że ciężko powiedzieć cokolwiek więcej.

zem3wn15az3szllg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przed chwilą zauważyłam rozciągliwy śluz, tylko musiałam włożyć głębiej 2 palce do pochwy , oby się udało :0

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ